новини детски

Начало | новини детски | Първият у нас практичен наръчник по маниери за деца „Детска академия за добри обноски“ ще бъде представен с открит урок

Първият у нас практичен наръчник по маниери за деца „Детска академия за добри обноски“ ще бъде представен с открит урок

Аз детето | 2020-01-09

 Първият у нас практичен наръчник по маниери за деца „Детска академия за добри обноски“ ще бъде представен с открит урок

С открит урок ще бъде представен първият у нас практичен наръчник по маниери за деца „Детска академия за добри обноски“ от експерта по социален и международен бизнес етикет Невена Басарова. Събитието с вход свободен ще бъде на 18 януари от 11 ч. в книжен център „Greenwich“, София и ще покаже нагледно една от най-важните глави в книгата – как децата да се запознават и да създават приятелства.

В изданието Басарова събира най-важното от своя опит в обучението по етикет и общуването с децата. С помощта на илюстрациите книгата се превръща във вълнуващо приключение, което помага на читателите да откриват света около себе си с уверена усмивка. Благодарение на големия читателски интерес за по-малко от месец „Детска академия за добри обноски“ успя да заеме първо място по продажби в сайта на издателство „Софтпрес“ за цялата 2019 г.

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина“. Невена е сертифициран треньор по Емоционална интелигентност и специализира „Психологично консултиране и въведение в психотерапията“. Участвала е в международни семинари за обучение по бизнес етикет и протокол. Тя е сертифициран консултант по социален етикет в престижната школа Minding Manners International в Лондон и сертифициран експерт по бизнес етикет от М. Паркър – лицензиран обучител на Washington School of Protocol във Вашингтон, САЩ.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град