любопитно

Начало | любопитно | Ето тези игри за Xbox очакваме с нетърпение!

Ето тези игри за Xbox очакваме с нетърпение!

Аз детето | 2020-08-20

Ето тези игри за Xbox очакваме с нетърпение!

Вълнуващи и интересни ще са месеците до края на годината за всички горди притежатели на модерни Xbox! Притежателите на Xbox One могат да пробват демо версии на над 70 все още неизлезли игри, пуснати като част от събитието ID@Xbox Summer Game Fest на Microsoft. А само преди няколко дни на интересно онлайн събитие обявиха и множество интересни игри, които можем да очакваме да излязат тази година! За да не гледате обаче 5-часовото събитие изпълнено с новини, ние ще ви споделим в кратка класация, кои игри да очаквате с най-голямо нетърпение! Ето ги и тях!

Halo Infinite

Най-накрая, след толкова дълго очакване Halo Infinite ще се появи. Изминаха пет години от излизането на Halo 5, а сега новата версия на играта е по-голяма и по-приключенска от всякога. Тя комбинира Halo 4 и 5 и отвежда играчите обратно към титулния Halo ринг за историята на играта. Планирана е като стартираща игра за Xbox Series X в края на 2020 г., шестото главно влизане от серията Halo и четиринадесетата игра като цяло.

Forza Motorsport

Forza е серия от симулационни състезателни видео игри за конзоли Xbox, Windows 10, iOS и Android, публикувани от Xbox Game Studios. Серията се стреми да подражава на производителността и характеристиките на работа на много производствени, модифицирани и състезателни автомобили в реалния живот. За новата част обаче създателите обещават по-интересни писти, още по-голям реализъм и някои специални ефекти, които ще разберем през ноември.

Everwild

Представяме ви Everwild, чисто новата игра на Rare. С невероятна графика тя обещава уникални и незабравими преживявания в един вълшебен свят. Но... играта продължава да е обвита в мистерия, защото само това се знае за нея. Дано си струва, защото графиката определено привлича погледа.

Grounded

В типичния стил на стария филм „Скъпа, смалих децата“ Obsidian Games ни предлагат едно интересно и смешно приключение из дивата природа, в което дори обикновените бейзболни топки са гигантски препятствия за които ви трябва добра стратегия, за да ги преминете. Когато го направите обаче ще можете да сравнявате точките си с други играчи от целия свят. Кой знае – може да се окаже, че сте най-умният и вашата стратегия е била най-добрата.

Avowed

Следващата голяма ролева игра от Обсидиан се нарича Avowed. Действието се развива там където „Властелинът на пръстените“ среща Хари Потър и „Магьосниците от Уивърли плейс“. Странна комбинация, нали? Но пък е изпълнена с невероятни графики и още по-вълшебни и спиращи дъха магически мисии и нива.

As Dusk Falls

Интерактивната игра, ръководена от историята, следва две семейства в развитието им за няколко години. Художественият стил е много уникален и несъмнено ще бъде реалистичен за много хора, историята ще бъде такава, че доста играчи ще познаят собственото си семейство в играта, плюс малко страшни приключения.

Destiny 2: Beyond Light

В допълнение към идването на Game Pass, Destiny 2: Beyond Light е следващото разширение за RPG Shooter. Series X (и PS5) получава актуализирана и невероятна 60 FPS версия на играта, с чисто ново разширение, за да поддържа играчите заети. Пазителите ще получат нови ледени суперсили, които да използват както срещу извънземните сили, така и пред своите пазители на PVP арените.

Tetris Effect: Connected

Мислите си, че тетрисът е остаряла игра, но грешите! С невероятните възможности на Xbox конзолите, този тетрис ще ви завладее по неповторим начин. Уникална графика и ефекти, които изглеждат почти като магия ще са с вас през цялото време докато редите кубчетата, а, да, и можете да се състезавате с други играчи в реално време...

Fable

Забележителната ролева игра на Xbox се завръща с още по-голям мащаб, повече нива и по-реалистични графики. Така че се пригответе за почти истински фентъзи свят, който винаги ви казва „добре дошъл, нов герой“, а секунда след това ви праща на най-опасните и най-интересни приключения!

Вижте още:
Биби – най-новата звезда на Brawl Stars и как най-добре да играем с нея
Най-добрите Brawlers, които всеки фен трябва да има



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град