интересно

Начало | интересно | Ето защо не си струва да си купувате Brawl Pass!

Ето защо не си струва да си купувате Brawl Pass!

Аз детето | 2020-07-09

Ето защо не си струва да си купувате Brawl Pass!

Харесвате ли Brawl Stars? Знаехме си, че е така! Повечето от нас я харесват и играят с удоволствие всеки ден. А спомняте ли си каква беше в началото? С няколко героя, които правят едно и също и съвсем малко награди! Днес пък направо не можете да я познаете, толкова много се разви. Героите станаха много, като през няколко месеца има нов! Всички сигурно си спомняте как с трепет чакахме да видим Rosa и какво може да прави и искахме да я имаме, а днес тя е просто един от многото герои, които не могат да стрелят и затова не използваме често. Постепенно се появиха и звездните точки с които да си купуваш скинове, стига да успееш да събереш достатъчно, както и дневните и сезонни мисии и най-вълнуващия Brawl Pass – ексклузивен достъп до различни награди, който да си купиш с пари.

И без съмнение веднага сте поискали да го имате, но не всички родители са склонни да дават пари за игри, нали така? Не се разстройвайте дори и да го нямате, защото според нас не си струва да си давате парите за нещо такова. Сега ще ви кажем и защо!

Повече награди, но не съвсем

Логично е да смяташ, че когато си платиш в дадена игра за нещо ще получиш повече. В Brawl Stars обаче това не е точно така. Седнахме и направихме сериозни изчисления по отминалия вече първи сезон с новите ъпдейти в играта. И нека ви кажем, че при наградите от „Базара на Тара“ (да, така се казва първият сезон преведен на български) безплатните всъщност бяха повече. Докато изпълняваш задачите и печелиш точки накрая получаваш и общо 80 джема, 850 пари, 750 power points и отваряш около 80 боксове. А ако дадеш 20 лева реално печелиш 0 джемове повече, само 450 пари повече, които както знаете не стигат за вдигане на ниво 7, 8 или 9 на героите в никакъв случай. Печелиш общо за всички герои само с 500 точки повече, което на практика не е чак толкова много и вместо 80 отваряш 90 бокса, но всички знаем, че обикновено от боксовете не се пада нищо кой знае какво така или иначе.

Колко струва

Има игри като Fortnite както и много други при които от покупка от 20-25 лева получаваш достъп до различни платени неща за 4-5 месеца, а тук сезонът е само два! Как мислите, дали си струва? Освен това ако изпълнявате дневните и сезонните мисии в Brawl Stars, което за нас беше най-доброто нововъведение и побеждавате в битките, вдигате нивото си много повече и всъщност получавате повече награди, отколкото ако платите. А и 175 или 250 джема, които ще похарчите за Brawl Pass не се връщат никога, но пък ако ги съберете можете да си купите далеч по-интересни неща.

Новите герои

Знаем, че всички се изкушаваме да дадем 25 лева най-вече, за да имаме новия герой веднага, но нека ви кажем, че всъщност това е един доста добър маркетинг трик на създателите на играта. Новият герой ще го спечелите рано или късно и без да давате тези пари. Всъщност колкото повече вдигате нивото си, онова там отгоре с предишните награди, толкова по-голяма е вероятността да спечелите нови герои. Няма нужда да си давате парите!

Да или не

Да, трябва да закупите Brawl Pass ако разполагате с необходимите средства и акаунтът ви все още е слаб. Под слаб разбирайте с няколко героя, никаква star power и нито един да не е на 8 или 9 ниво. Тогава „пропускът“ донякъде помага за прогресията в играта и цялостното забавление.

Не, не трябва да купувате Pass-а ако не сте много сигурни, че искате да похарчите 10 долара за мобилна игра, ако акаунтът ви е силен (имате доста герои, някой от тях са на 21 или повече нива, имате star power или гаджети), ако наистина не ви пука за ексклузивни елементи, тогава вие трябва да спестите парите си на друго място. (Не купувайте Brawl Pass с единствената цел да получите Gale или някой друг нов герой).

Съвет от нас

Ако все пак държите поне веднъж да опитате как е играта с Brawl Pass, просто събирайте джемове. Когато ги печелите не ги харчете за нищо друго и в следващия сезон и вие ще имате от този специален достъп без да харчите парите на родителите си и сами ще се уверите, че не е нищо особено!

А сега приятна игра и не забравяйте – най-важното е да изпълнявате мисиите и ще успеете да сте най-добрите и без Brawl Pass!

Ето и още безплатни съвети за любимата ви игра ;-)

Най-добрите Brawlers, които всеки фен трябва да има
Биби – най-новата звезда на Brawl Stars и как най-добре да играем с нея
Най-новият броулер Тик – силен, стига да знаете как точно да го използвате



Коментари
4 коментара

Младен , ,

Публикувано на 15.11.2020

Кп как сте

Веселин , 9 г.,

Публикувано на 12.09.2022

искам да взема целия брол пас

Криси, 13 г.,

Публикувано на 07.08.2023

Благодаря

valentin , 26 г.,

Публикувано на 15.12.2023

дай демони Моля моля

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град