Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Това са най-добрите нови приложения и игри за Android от февруари

Това са най-добрите нови приложения и игри за Android от февруари

Аз детето | 2021-03-02

Това са най-добрите нови приложения и игри за Android от февруари

Харесва ли ви да си инсталирате различни игри и приложения на смартфона или таблета? Естествено, всеки от време на време обича да се рови в Google Play и да намира нови и понякога уникално полезни и интересни находки. Друг път обаче това е доста трудна задача, особено когато има толкова много приложения и игри от които да избираш. И ето тук ние ви идваме на помощ като ви представяме най-новите и най-добри неща, които намерихме в Google Play през февруари!

Приложения

1. Workout With Me

Обичате ли да спортувате? Надяваме се, че е така, защото, както знаете, спортът е много важен, особено сега, когато се застояваме пред компютрите все повече по необходимост. Понякога обаче да спортуваш сам е скучно, нали? Да няма с кого да споделиш постиженията си и какво си правил днес! Е, това приложение ще ви помогне за този проблем! То помага да планирате календар с упражнения и да каните приятели и те да получават известие, когато е време да тренирате заедно. Най-хубаво е, че можете да го направите дори и те да са на другия край на света. Можете да си споделяте снимки и видео от тренировките. Не е нужно да се регистрирате никъде – приложението се нуждае от акаунт в Google.

2. Privacy Overlay

На родителите безспорно трябва да се казват повечето неща, особено когато правите нещо в интернет и смятате, че някой ви заплашва, обижда или може да ви навреди по друг начин. Но от друга страна не бихте искали майка ви случайно да влезе в любимата ви игра и да развали напредъка или пък да вижда какво пишете на момчето или момичето, което харесвате. Е, тук на помощ идва това приложение. Програмата засенчва целия екран, с изключение на избраната област, която след това може внимателно да се движи с пръст. По този начин можете да преглеждате лична кореспонденция и всякаква друга информация, без да се страхувате, че някой наблизо ще наднича.

3. DM Me

Може би сте уморени от факта, че имате някои контакти в WhatsApp, други във Viber, а някои дори са преминали към Signal. И просто не можете да си спомните кой от приятелите ви кое приложение използва. DM Me създава един общ списък с контакти за всички. Изберете адресат – и чатът с него се отваря в желаното приложение.

4. Digitizer Pen and Paper

Това е приложение за водене на бележки за смартфони с Android с поддръжка на активен стилус, включително S-Pen от Samsung Galaxy. Интерфейсът му изглежда сякаш идва от ерата на Android 2.3 Gingerbread. Но създателят на Digitizer Pen and Paper не се фокусира върху красотата, а върху удобството. В типичните приложения за ръкопис, потребителят трябва да направи твърде много ненужни движения, за да регулира дебелината и цвета на линиите. В Digitizer Pen and Paper лентата с инструменти е конфигурирана така, че да отнема не повече от едно докосване. Освен това на страницата има неограничено панорамиране, за да ви улесни писането около краищата на листа. Като цяло, Digitizer Pen and Paper определено си заслужава да се опита за феновете на ръкописното писане.

5. Custom Volume Panel

Приложението замества стандартната лента за сила на звука, разширявайки възможностите ѝ. Тя ви позволява да преместите плъзгача наляво, което ще бъде удобно за левичари. Също така знае как да контролира силата на звука на звънене, музиката, будилника и известията с различни плъзгачи. Външният вид на персонализирания панел за сила на звука може да бъде персонализиран с помощта на вариациите на темата.

Игри

1. Doodle Dash

Забавна и почти безкрайна игра в която трябва да преминете през нарисувани на ръка нива, докато избягвате различни опасности. Играта има хубава графика под формата на „драсканици в тетрадка“ и произволно генериране на препятствия – тоест всяко ново състезание е различно от предишното. Можете да попаднете в пещери, в средата на прашна буря, в метрото, на градските улици или в бурно море, изпълнено с акули.

2. Sudoku Plus

Новост за тези, които са луди по судоку или пък искат да го опитат точно сега. Има няколко режима на игра и различни нива на трудност, теми, статистики, обучение за начинаещи и други полезни функции. А потребителите, които са уморени от обикновеното судоку, ще могат да получат нови игри от нива с фигури вместо числа.

3. City Builder Puzzle Challenge

Обикновена пъзел игра, с която можете да убиете времето докато чакате нещо или пък сте в тоалетната. Само гледайте да не ви хареса толкова, че да не излезете оттам! :-) Изградете малки градове, като поставите сгради, къщи, магазини, ферми и вятърни мелници, така че те да предизвикват приятни мисли у жителите и да не развалят околната среда. Общо има около 100 нива в играта.

Това е от нас! А вие намерихте ли нещо ново и интересно за таблета и смартфона през февруари? Споделете с нас в коментарите!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град